Header Image

Industrial Chic

The Opportunity

Our clients wanted a larger functional stream lined kitchen space, while maintaining a formal dining area. They wanted a sun-room lounge space, home office, and an open floor plan to provide better flow around the layout.

The Outcome

We have combined the new sun-room to accommodate the kitchen, dining room, and office space in an aesthetically functional way. We worked with a custom aluminum window and door manufacturer in Canada, with design and measurements to create new units. We also enlarged openings in masonry walls, to provided design, elevations, and metric dimensions for fabrication of the new aluminum window and door units. To create a rustic look we worked with a custom reclaimed wood shop to build beam warps mitered and bar top.

Gallery Image 1
Gallery Image 1
Gallery Image 2
Gallery Image 2
Gallery Image 3
Gallery Image 3
Gallery Image 4
Gallery Image 4
Gallery Image 5
Gallery Image 5
Gallery Image 6
Gallery Image 6
Gallery Image 7
Gallery Image 7
Gallery Image 8
Gallery Image 8
Gallery Image 9
Gallery Image 9
Gallery Image 10
Gallery Image 10
Gallery Image 11
Gallery Image 11

Great work comes from great teams.
Meet the experts who brought this project to life.

We've got a lot to talk about.