Header Image

A Place to Unwind

The Opportunity

Our client desired a remodel that enlarged their master bath and walk-in-closet. Their existing space lacked storage and was very outdated from the rest of the house. The traditional style home was functional however, the home owner always pictured having more space for family gatherings, and therefore we design a space that served as an extension of their family room.

The Outcome

Some challenges were being able to match the existing home, with the new exterior materials. Another challenge also included the careful customization of the cabinetry, located at the make-up area and master bath vanity. Vanity storage features are plentiful. The most striking feature are the angled open shelves and framed mirror with mounted sconces at the make-up area.

 

Gallery Image 1
Gallery Image 1
Gallery Image 2
Gallery Image 2

Great work comes from great teams.
Meet the experts who brought this project to life.

We've got a lot to talk about.